Vikbolandets förskolor är förlagda några mil utanför Norrköping. Alla ligger i natursköna områden. Nära till skog och mark där barnen kan leka i trygg miljö.

fredag 23 december 2016

GOD JUL

Terminen börjar närma sig sitt slut och vi kan blicka tillbaka. Blicka tillbaka till en kreativ och utvecklande höst. Hösten har bland annat inneburit en oväntad flytt som skapat nya och kreativa förutsättningar för både barn och pedagoger.


Den 20 mars är det kompetensutvecklingsdag och förskolans ordinarie verksamhet är stängd. Meddela förskolechef Maria Furenhed senast den 20 februari om du har problem att ordna barnomsorg denna dag. Nästa tillfälle för kompetensutvecklingsdag är den 10 maj. Även då gäller det att meddela Maria Furenhed en månad innan, 10 april. maria.furenhed@norrkoping.se


Nu vill jag passa på att tacka för min tid som förskolechef på Vikbolandet! Tack för olika former av möten, det förtroende som jag har fått och för det engagemang som finns, TACK!


Önskar er alla en skön och avkopplande jul- och nyårshelg!


Jag hälsar Maria Furenhed varmt välkommen som ny förskolechef fr.om den 2/1-17. Maria tar över mitt telefonnummer: 011-152077 och finns på mailadress maria.furenhed@norrkoping.seGOD JUL & GOTT NYTT ÅR!!
Emma Lilienberg

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.