Vikbolandets förskolor är förlagda några mil utanför Norrköping. Alla ligger i natursköna områden. Nära till skog och mark där barnen kan leka i trygg miljö.

torsdag 19 januari 2017

Arkö v.3

För några veckor sedan flyttade 6 små filurer in hos oss på Arkö. Många av er har säkert hört talas om dem då de är väldigt omtalade hos oss på förskolan. Det var nämligen Babblarna som fick sig ett helt eget hem hos oss. 
Babblarna får följa med på många roliga äventyr under en dag i vår verksamhet. De får egna hus av duplo i matchande färger:
De får också vara med och läsa, följa med till skötrummet och något som vi märkt är att dessa Babblare är några höjdare på är att leka kurragömma! Vi kan hitta dem i både väskor, burkar och olika lådor, stora som små. 

Vi har också tagit tillvara på den lilla mängden snö som fortfarande finns på marken. Små vita snöhögar blir härligt färgglada där barnen använder sig av vattenfärg och penslar. 

Lite musik har även hörts från vårt rum då en keyboard fått en plats i rummet. Man kan både spela själv och få komp i form av musik till. Även tangenterna kan få andra läten än ett vanligt piano. Spännande!

Något som våra barn och personal såg genom fönstret imorse var denna vackra soluppgång. 
Med den bilden önskar vi er en fortsatt trevlig vecka!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.