Vikbolandets förskolor är förlagda några mil utanför Norrköping. Alla ligger i natursköna områden. Nära till skog och mark där barnen kan leka i trygg miljö.

fredag 19 maj 2017

Hästö v. 20


Den här veckan har F-gruppen haft intensivinskolning i förskoleklassen med Marie, även varit på frita en hel dag. Barnen var spända och lite nervösa men det släppte ganska snart och de har tyckt det har varit roligt och bra. De har fått rita olika saker, äta frukt, leka på frita, gå till skogen, äta mellanmål och bli hämtade där av sina föräldrar.

Öppet hus var det i torsdags kväll. Barnen hade skapat olika saker i lera och målat dem. Dessa alster visade vi upp under kvällen, liksom resten av vår avdelning och övriga förskolan. 
STORT TACK TILL SKOLRÅDET som hade fixat med den kvällen. Skolbarnen sjöng några sånger, alla som ville fick vara med på PULS. Det fanns tipspromenad och loppis Korv, kaffe, kakor till försäljning. En härlig kväll blev det.
Förskolans dag firade vi i torsdags också. Barnen på Hästö hade bestämt det mesta. De ville göra en skylt, ha såpbubblor, äta något gott (glass blev det), ha experiment (bakpulverbomber blev det då) blåsa upp ballonger, sjunga. Vi gjorde allt detta tillsammans med Arkö och Gränsö ute på lilla gården. Blev en lyckat tillställning i skön sommarvärme.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.