Vikbolandets förskolor är förlagda några mil utanför Norrköping. Alla ligger i natursköna områden. Nära till skog och mark där barnen kan leka i trygg miljö.

fredag 11 augusti 2017

2017-08-11


Hej - och varmt välkommen till ett nytt verksamhetsår på förskolan! Du, som vårdnadshavare, kanske är här för första gången och bekantar dig med Bloggen eller så har du varit här förut.
Själv lägger jag nu mitt första halvår, som förskolechef på Kättinge och Önnemo, bakom mig - ett halvår som handlade mycket om introduktion, lära känna, förvalta verksamheten samt rekrytera personal. Jag ser mig fortfarande som "ny på jobbet" i flera avseenden (jag måste ju igenom ett helt år först innan jag har mött alla delar av ett årshjul) men börjar även känna mig lite "hemma" och känner att jag trivs!


Så här ser det ut i augusti -17:
Arkö          Anna, Lina, Tobias Ö


Gränsö      Carro, Kicki, Tobias F, Åsa


Hästö         Elin, Jannike, Jennifer, Malin


Måndag 14/8 startar vi nya året med en kompetensutvecklingsdag för båda förskolorna, Kättinge och Önnemo. Det innebär ju att omsorgen är stängd och på tisdag börjar en del nya barn. Det ska bli spännande att möta detta år!


En förändring (som jag gör utifrån utvärderingen av våren) kommer att träda i kraft fr.o.m. nu: viktig info som du, som vårdnadshavare, behöver få relativt omgående ska sändas via mail förutom att finnas tillgänglig här, på bloggen. Samtliga mailadresser kommer att plockas ut från kommunens data och var och en får checka av/ev. uppdatera samt godkänna den först. Alla mail av detta slag kommer att skickas som "Hemlig kopia" vilket innebär att Du endast kommer kunna se din egen mailadress - ingen annans!


Väl mött på förskolan - eller via mail/telefon, du är alltid välkommen att höra av dig!
Med vänlig hälsning
Maria Furenhed, förskolechef
011-15 20 77  maria.furenhed@norrkoping.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.