Vikbolandets förskolor är förlagda några mil utanför Norrköping. Alla ligger i natursköna områden. Nära till skog och mark där barnen kan leka i trygg miljö.

fredag 3 november 2017

Gränsö v.44

Höstlovsvecka.

Denna vecka har vi haft det lite lugnare i vår grupp då det varit höstlov.
Vi har utforskat miljön i gymnastiksalen. Gungat i ringarna, sparkat boll och sprungit fram och tillbaka för att till slut slänga oss på den stora, mjuka, röda mattan.

Några barn har fått följa med till Hästö för att besöka och utforska i deras miljö. Kompisarna på Hästö tog väl han om oss, visade vad man kunde göra och hur man använder leksaker och material hos dom.

Ute på vår gård har vi också varit. Där har cyklarna som vanligt blivit väl använda men det har även denna vecka varit roligt att sparka i löven och gräva i sandlådan.

Vi har använt våra iPads vid vilostund/nedvarvningsstund till att se på olika fordon som polisbil, brandbil osv men också till att lyssna på musik och dansa. Vilket barnen verkar uppskatta mycket.

I skåpet som står i vår tambus på Gränsö så finns en röd påse med stjärnor på. I den påsen ligger det kläder som kommit på villovägar. Ta er gärna lite tid för att kika i denna påse så att kläderna kan komma tillrätta.

Nu önskar vi, Carro, Kicki, Tobbe och Åsa, er en riktigt trevlig helg. Vi hoppas på att dagens fina höstväder får följa oss genom denna helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.